Direktlänk till inlägg 27 oktober 2014
I lördags provade jag att göra denna enkla och väldigt goda efterrätt!
Du behöver: ca 2 påsar Algrensbilar, 30 av varje färg. Och 6 dl grädde!
Gör så här:
1. För ett lager i taget! Koka 2dl grädde och 30st bilar i samma färg tills godisbitarna smällt helt. Ej på hög värme!
2. Häll upp lager 1 och ställ i kylen i 40 minuter!
3.Koka sedan lager 2 och 3 på samma sätt!
tips och fakta:
1. man behöver inget mer än grädde och bilar för att göra detta eftersom att Godisbilarna innehåller lagom mängd gelatin så behöver du inte tillsätta gelatinblad!
2. Om man vill ha mer där än vad jag har, så kan man tillsätta karamellfärg röd och grön!
3. Glasen måste tåla värme och kallt.
4. Det är en ganska söt och mastig efterrätt så jag skulle rekommendera att man inte tog så mycket! Jag yrkade upp allt mitt i 6 glas! Det blev lagom!
5. När den serveras lägg gärna några bilar uppepå! Det går även ha hackad daim på!
Mitt omdöme 1/5:
Sötma: 4/5
Smak: 5/5
Sur: 0/5
Helheten: 5/5 helt klart värd att göra igen! ??
Lycka till nu allihopa kram
Jag har nu bytt blogg adress och portal så har flyttat hela denna bloggen till en ny adress. Nouw.com/LinaVictoria ...
"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4261861442"
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 |
|||
27 | 28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|